5&8 Productions

Company Profile

5&8 Productions is een jong en dynamisch productiebedrijf gespecialiseerd in radio- en tv-commercials voor landelijke en regionale opdrachtgevers. Wij zijn van oorsprong gevestigd in het Brabantse dorp Diessen, gemeente Hilvarenbeek. Circa 15 kilometer verwijderd van de stad Tilburg.

In het centrum van deze stad is in 2004 een nieuwe Audio-Suite gesitueerd waar tot op heden de meeste producties plaatsvinden. Natuurlijk is het mogelijk om bij de productie van uw commercial aanwezig te zijn en ontvangen wij u graag in het karakteristieke pand aan de Tivolistraat.

5&8 Productions timmert al bijna tien jaar aan de weg en is inmiddels een begrip in de Nederlandse media. Naast de productie van commercials leveren wij ook dagelijks faciliteiten aan (voornamelijk) de publieke omroep. Van NOS tot VARA, van AKN (AVRO, KRO, NCRV) tot Radio Nederland Wereldomroep. Allen weten ze de studio's van 5&8 Productions te vinden.

Ervaren medewerkers werken aan onze producties tot u als opdrachtgever tevreden bent. Altijd met Brabantse gastvrijheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Met verassende nieuwe invloeden én oog voor traditie.

Wie is wie?

Ook Merijn van de Schoot heeft zijn sporen ruimschoots verdiend, een groot aantal broadcasters (Van Dutchview tot diverse publieke omroepen) heeft hij inmiddels geadviseerd, getrained en ondersteund. Bij 5&8 Productions wordt technische knowhow gecombineerd met oog voor perfectie, creativiteit en ruime ervaring.

Hij is verantwoordelijk voor de realisatie van vele radio- en televisiecommercials, de audioverbindingen met diverse studios wereldwijd en klantcontact.

Frank Huijbers heeft een zeer ruime bagage op het gebied van radio en tv. Zowel voor als achter de schermen was hij jarenlang werkzaam bij diverse nationale en regionale radio- en tv-stations. Daarnaast is hij inzetbaar als spreekstem voor uw last minute opdracht. Dit kan erg handig zijn indien de deadline vanmiddag nog verstrijkt!

Daarnaast schuilt er in Frank ook een creatief brein. Geef hem een paar steekwoorden en binnen 'no time' komt hij op de proppen met een uniek conceptvoorstel.

Bart van Hoof heeft al veel credits op zijn naam staan. Ervaring deed hij op bij ondermeer NOB Audio, Radio 3FM, en Omroep Brabant. Enkele programma’s waar hij voor werkte: Evers staat op, Stenders vroeg (tevens E.K.2000-tour), ruuddewild.nl, BNN Live, Arbeidsvitaminen en Denk aan Henk. Door deze achtergrond weet hij precies wat er in de radiowereld leeft en wat er voor nodig is om het te realiseren.