5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieƫle omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

mei25

Tilburg Trakteert 2010

Categories // Nieuws

Tilburg Trakteert! Een breed scala aan zomerse festivals en evenementen welke tot en met eind November binnen de gemeentegrenzen van Tilburg gehouden worden. Net als de afgelopen 7 jaar kiest de Gemeente Tilburg opnieuw voor 5&8 Productions als audioproducent en mediapartner voor Tilburg Trakteert. Een solide en betrouwbare basis.

apr12

5&8 Productions wint 1e prijs!

Categories // Nieuws

Als 5&8 Productions willen we altijd méér doen. Zo dragen wij diverse (lokale 'dicht bij huis') evenementen en organisaties welke zich bezig houden met kunst, met cultuur of in de sport een warm hart toe. Maatschappelijk verantwoord ondernemen noemen ze dat, maar wij doen het gewoon omdat we het belangrijk (en leuk) vinden.

<<  2 3 4 5 6 [7