5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

mrt07

Extra geld van de gemeente Tilburg, de BijBijdrage

Categories // Nieuws

Bent u ouder van 55 jaar en kunt u nog wat extra's gebruiken? De kans is groot dat u recht heeft op een extra Bijdrage uit de Bijstand. Makkelijk als u opeens voor onverwachte medische uitgaven staat, of wanneer u zin heefti n een pedicure.

In opdracht van de Gemeente Tilburg produceerde 5&8 Productions een radiocommercial met in de hoofdrol Karin Bruers, zodat iedereen weet waar hij of zij recht op heeft.

| Continue Reading

jan24

Positieve energie, van Dong Energy

Categories // Nieuws

De Deense energieleverancier DONG Energy is niet zomaar een leverancier. DONG is graag betrokken bij alles wat speelt in jouw omgeving. Onder het motto Positieve Energy, kon iedere Nederlander zijn of haar positieve boodschap -waar je energie van krijgt- inspreken op de DONG voicemail. De meest originele, creatieve of hartverwarmende boodschappen werden geselecteerd en uitgezonden op Omroep Brabant radio en Omroep Fryslan.

dec06

Loop mee met het Eindhovens Dagblad en sponsor Serious Request

Categories // Nieuws

Het Glazen Huis van 3FM strijkt dit jaar neer in Eindhoven, dit bracht het Eindhovens Dagblad op het idee om een 'Glazen Huis Loop' te gaan organiseren. Een wandel- & looptocht voor iedereen én alle opbrengsten gaan naar het goede doel: Serious Request / Het Rode Kruis. Deze sympatieke actie mag gehoord worden! 5&8 Productions produceerde een sportieve radiocommercial geheel in Serious Request stijl.

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/audio/ED-Glazenhuisloop-R15s.mp3&controlbar=bottom{/jwplayer}

 

<<  1 2 3 4 [56 7  >>