5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

juni11

De Echte Bakker

Categories // Nieuws

...en dan neem ik een grote hap en, genieten!

Brood van De Echte Bakker wordt iedere dag vers gebakken en wordt uitsluitend gemaakt van zorgvuldig geselecteerde granen. Deze zomer hebben De Echte Bakkers in de regio Zuidoost-Brabant zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen, om alvast in vakantiestemming te komen -of om nog even dat vakantiegevoel opnieuw te beleven-. Een heerlijk campagne gemaakt door 5&8 Productions, dat is pas genieten!

juni09

Op de top van de Alpe D'Huzes

Categories // Nieuws

Donderdag 9 juni fietsen meer dan 600 teams minimaal 1x naar de top van de Alpe D'Huzes, met één centraal doel: geld inzamelen voor het KWF. Ook één van de stemmen van 5&8 Productions wil vandaag een ongekende prestatie leveren door naar de top te fietsen, waarbij wij natuurlijk niet kunnen achterblijven met een donatie en natuurlijk morele steun.

Cindy, zet 'm op!

mrt26

Cambiance, met het rode tentje!

Categories // Nieuws

Ineens stonden ze er en net zo plotseling waren ze ook weer weg: een stuk of vijftien felrode tentjes, mini-sheltertjes voor één persoon, langs diverse snelwegen in Noord-Brabant. Onder andere langs de snelweg tussen Breda en Eindhoven, Venlo-Nijmegen en Eindhoven-Maarheeze.

Cambiance wil hiermee de aandacht vestigen op de start van het nieuwe kampeerseizoen welke op 1 april a.s. aanvangt. In opdracht van Cambiance produceerde 5&8 Productions een televisiecommercial voor het ultieme vakantiegevoel en natuurlijk voor de Brabantse campings met het rode tentje!

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/video/Cambiance-tv20s.mp4&image=http://www.5and8.nl/images/video/Cambiance-tv20s.jpg&height=320&width=640{/jwplayer}

<<  1 2 3 [45 6 7  >>